Anaya Touring

La campanya de guies de viatge d’Anaya Touring per al 2011 s’ha allargat una mica més del previst, amb dos encàrrecs de darrera hora que hem realitzat durant aquests primers mesos del 2012. En concret, hem estat treballant en les actualitzacions del la Guía Menorca Viva i la Guía Barcelona Viva.

D’Anaya encara no n’haviem parlat, oi? Doncs és un dels nostres clients preferits, per què ens dóna l’oportunitat de viatjar i de fer nombrosos reportatges fotogràfics. Ja són molts anys els que portem col·laborant amb ells, fent i actualitzant guies de viatge d’arreu, en especial de Catalunya, les Illes Balears i Canàries. Per això volem agrair a en Pedro Pardo (director d’Anaya Touring), Mercedes de Castro i Javier Muñoz la seva confiança i el seu tracte envers nosaltres, que sempre ha estat magnífic.

Apart de les ja citades actualitzacions de Menorca i Barcelona, la campanya 2011 ens ha permès també actualitzar la Guía Total Barcelona (que ja havíem escrit de nou a Esfera l’any 2009), la Guía Viva Canarias, la Guía Viva Mallorca, la Guiarama Mallorca i la Guiarama Tenerife. I, a més, hem redactat dues guies de nova realització: la Guiarama La Palma i una novetat per a un nou projecte de l’editorial, la guia Volver a Barcelona, de la que us en parlarem una mica més quan la tinguem a les mans. Mentrestant, us mostrem algunes de les imatges del reportatge fotogràfic que vàrem realitzar en el nostre desplaçament a l’illa de La Palma.

 Els que sigueu usuaris de les guies de viatge, heu de saber que Anaya Touring fa cada any un lloable esforç de renovació i d’actualització dels seus llibres. Us ho diem per què sovint sorgeixen dubtes entre els viatgers sobre la veritable actualització d’aquest tipus de llibres, i val la pena saber que a Anaya estan molt pendents d’això. A Esfera ens encarreguen cada any un bon nombre de guies per renovar i actualitzar, i mirem de fer-ho amb molta cura. Seria massa llarg citar aquí tots els llibres amb els que hem treballat, però us recordem alguns títols que hem fet completament de nou (els textos i els reportatges fotogràfics) en els darrers anys i dels que n’estem especialment contents: Senderos del Pirineo catalán, Guía Total de Barcelona, Guiarama d’Andorra, Guía Express de Girona, Guía Express de La Palma, Guía Express de Lanzarote, Guiarama de Lanzarote… La veritat és que ho hem disfrutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s