Qui som?

ESFERA, SL es una empresa de serveis editorials formada per un equip de professionals amb una trajectòria de més de vint anys treballant en el sector, i que ofereix serveis integrals o parcials per a l’edició de llibres i revistes.

Els nostres clients són editorials que externalitzen les tasques d’edició de les seves obres (Mc Graw Hill, Edebé, Larousse, Océano, Grup Promotor-Santillana, Anaya, Grup 62, Eumo, Cruïlla…), així com empreses de sectors diversos que publiquen revistes corporatives o publicitàries.

L’oferta d’ESFERA, SL es concreta en la coordinació de projectes editorials, treballs d’edició, realització de cartografiamaquetació de llibres i revistes i realització d’aplicacions (App) en format .folio per a dispositius tablet.

Per tant, la nostra oferta va dirigida a totes aquelles empreses editorials que desitgen exterioritzar els treballs d’edició, i oferim uns serveis globals o parcials en la coordinació i realització de les seves publicacions. L’objectiu és que el nostre client pugui contractar de forma integral tot el procés de realització de les seves obres, fins als lliuraments finals per a impremta.

LES NOSTRES CAPACITATS

ESFERA, SL està formada por un equip d’editors amb una llarga experiència en el sector. La qualitat de la nostra feina està avalada per les nombroses empreses editorials que han anat confiant en nosaltres un any rere l’altre, i que han valorat el nostre comprimís, la professionalitat, el tracte directe i constant i, molt especialment, la nostra implicació en tots els projectes que duem a terme. A tots ells els volem agrair la seva confiança, que ens ha permès arribar fins on som ara.

Aportem idees, projectes i solucions, però també rigor, respecte als terminis de lliurament i respostes davant les dificultats.

Carmina Serra
Xavier Martínez
Socis i administradors d’Esfera, SL